• Cégünkről
Metmark
METMARK Kft. H-7100 Szekszárd, Arany János utca 17-21.
Tel: +36 74 512 678 Mobil: +36 30 309 8383 Fax: +36 74 512 679 e-mail: info@metmark.hu

Cégünkről

Metmark Kft.

A Metmark Kft. 2002-ben alakult, kezdetben speciális fémtermékek forgalmazására. A három fővel startoló kisvállalkozás első telephelyét egy kis 20 négyzetméteres irodahelység jelentette. Mérföldkő volt a vállakozás életében a 2003. májusában megnyitott és azóta is ugyanazon a helyen üzemelő budapesti kiszolgáló raktár, mely a kezdetekkor még igencsak szellősen, polcok nélkül, minimális árukészlettel állt rendelkezésre. Ma már többezer cikk vásárolható meg itt raktárról azonnal. 

Az azóta eltelt időszakban a cég lendületes fejlődése folyamatos és a kezdő termékkörök kibővültek további ipari és más szektorokban használatos félkész és késztermékekkel, szolgáltatásokkal, komplett megoldások kivitelezésével.

A megnövekedett feladatokat 14 fős csapat látja el, egy budapesti és két szekszárdi telephelyen.

A szerteágazó beszállítói hátterünk az összes termékkörünk esetében igen komoly gyártókapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy minden megrendelés esetén az optimális megoldást nyújtsuk a legkedvezőbb árfekvés mellett. A működésünk immáron 11 éve alatt a piacon és szakmai körökben országosan ismertté váltunk és eredményeinkre büszkék vagyunk.

 

facebook metmark | hirlevél feliratkozás

Bisnode tanusitvany